Ha lieve jij, mag ik me even voorstellen?

Eigenlijk zag ik niks in zo’n ‘Over mij’ pagina, omdat als Troostcadeautjes ergens níet over gaat, dat wel over mij is. Troostcadeautjes gaat over liefde, steun en troost bieden aan eenieder die het nodig heeft. Maar ik merkte dat de bezoekers van mijn shop graag wilden weten wie er achter Troostcadeautjes zit, en natuurlijk wil ik dat met jullie delen. Mijn naam is Nathalie, ik ben 54 jaar en ik heb gemerkt dat je geen 54 kunt worden zonder je neus een paar keer te stoten, zonder gigantisch op je bek te gaan, zonder je hart te breken en zonder de nodige teleurstellingen en tegenvallers. En dat geeft ook helemaal niets. Het is naast alle mooie kanten die het leven te bieden heeft, nu eenmaal een onderdeel van dit waanzinnige avontuur op aarde.
Nathalie Thielenv- ❤

Ik kan je zorgen, pijn en verdriet niet wegnemen. Maar ik hoop dat je weet dat ik er voor je wil zijn!

Ik kan je vertellen dat ik oprecht gelukkig ben. Maar er zijn momenten geweest dat het leven geen feestje was. Ik heb in mijn jeugd seksueel misbruik meegemaakt, ik ben opgegroeid in weliswaar een fijn gezin, maar waarbij mijn moeder alcoholist was, mijn man had een chronische depressie en heeft uiteindelijk zijn leven beëindigd en ook mijn zoon worstelt tot mijn verdriet met sombere gevoelens. Daarnaast heb ik ook zelf ervaren hoe heftig een depressie kan zijn en weet ik hoe het is om een burn-out te hebben of met angsten te moeten leven. Ik ben dankbaar voor mijn veerkracht, voor het vermogen weer op te staan als ik om ben gekukeld. Op de één of andere manier lukt het me met de tegenslagen om te gaan, me te focussen op wat goed gaat. Ik heb daarin veel geluk.

Heb ik alle wijsheid in pacht en kan ik je problemen oplossen? Zeer zeker niet. Heb ik een webshop vol liefdevolle spulletjes die je kunt sturen naar iemand die het moeilijk heeft of waarmee je je zelf kunt verwennen? Dat dan weer wel.

In mijn donkerste dagen had ik soms hele lieve en fijne mensen om me heen die me het licht aan het eind van de duisternis lieten zien. Soms ontbraken er mensen die me konden helpen en kostte het me meer moeite om door te zetten en vol te houden. Maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik er volledig alleen voor stond. Omdat ik steun en troost mocht ervaren van de mensen die me dierbaar zijn en die om mij geven, ook al woonden ze ver weg of hadden ze weinig tijd. Een lief berichtje, een kaartje… het was zó welkom.

Troostcadeautjes, een webshop vol liefde, steun en troost…

En dat was precies wat ik met mijn shop ook wilde bereiken. Want natuurlijk is het heel fijn als je gewoon op de koffie kunt bij diegene die jouw steun kan gebruiken. Maar als omstandigheden maken dat dat niet mogelijk is, hoe fijn is het dan dat je iets zorgvuldig en met liefde uit kunt zoeken en kunt laten sturen naar diegene die jou zo dierbaar is en je wilt steunen? Altijd mooi ingepakt, met een kaartje met jouw boodschap en lieve extraatjes in de vorm van o.a. confetti, stickertjes en/of bijvoorbeeld een stempeltje of gummetje. Kleine, vrolijke items die een glimlach kunnen bezorgen.

Als een heel klein beetje van de liefde die ik in het verzenden stop, gevoeld wordt bij het uitpakken, is mijn missie geslaagd.

Je staat er niet alleen voor, we doen het samen!

Heel veel liefs,
Nathalie

P.S. Heb je een geschikt Troostcadeautje gevonden maar weet je niet zo goed wat je op het kaartje wilt zetten? Kijk dan eens hier voor inspiratie!

Troostcadeautjes

troostcadeautjes

Wanneer iemand in je omgeving het moeilijk heeft, wil je vaak graag iets voor diegene doen, maar wat moet je zeggen, wat kun je zeggen? Meestal hebben mensen op zo’n moment geen behoefte aan goedbedoeld advies en praktische tips.

Wel aan een beetje vriendelijkheid en aandacht. Dat kan een berichtje zijn, een luisterend oor maar ook… een troostcadeautje. Een aardigheidje dat zegt: Ik weet dat je het moeilijk hebt en ik ben er voor je. Ik vergeet je niet, je bent in mijn gedachten.  

Verzenden

* Bestellen kan vanaf € 7,50
* Verzenden binnen 2 werkdagen

Nederland

Brievenbuspakketje € 5,25
Overige pakketjes € 7,50

België

Alle pakketjes € 9,50

SERVICE & CONTACT

Troostcadeautjes

Nathalie Thielen
Kvk 37103480
[email protected]

Betalen

Nederland

iDeal

België

Bancontact

Is je betaling niet gelukt?
Stuur me even een mailtje!

Gastenboek

  • Ineke 1 juni 2024
    Website met veel mooie cadeautjes. Snel in huis en met...
  • Ria 28 mei 2024
    Lieve Nathalie, Het pakketje ontvangen en wat ontzettend mooi ingepakt!...
  • Ellis 11 mei 2024
    Dank je wel Nathalie voor dit met zorg en prachtige...

©2020 ontwerp en techniek door 12design.nl

Add to cart