Moederdag

Moederdag, vol dubbele gevoelens…

Volgende week is het Moederdag. Ik heb (samen met die van Roger) vijf geweldige en inmiddels volwassen kinderen. Moederdag is heel leuk, maar het is geen belangrijke dag voor me. Ik weet dat ze alle vijf van me houden en ik houd ook zielsveel van hen allemaal. Dat is op de tweede zondag van mei niet heel anders dan de rest van het jaar. Toch heeft deze dag wel eens andere gevoelens  opgeroepen…

Lees verder
Als je een k#tdag hebt

Als je een k#tdag hebt…

Soms lijkt het leven op rolletjes te lopen. Je hebt een fijne relatie, een stabiele baan en een comfortabel thuis. Alles lijkt perfect in orde, maar toch kan er soms een onverwacht gevoel van somberheid opduiken. Oud zeer kan plotseling weer pijnlijk naar boven komen, en het kan moeilijk zijn om jezelf in beweging te krijgen en enthousiast te worden over de dag die voor je ligt. Maar weet dat je niet alleen bent. Veel mensen ervaren dit, zelfs als alles ogenschijnlijk goed gaat.

Lees verder
Blog - selfies bij het graf

Een selfie bij een graf

Vooropgesteld: ik vind dat iedereen zich wat minder druk moet maken om wat andere mensen denken. Gewoon je eigen pad bewandelen, je eigen keuzes maken, staan voor wat je vindt en denkt! Maar dat is de theorie. Want in de praktijk stond ik vanmorgen op de begraafplaats bij het graf van mijn man Arno en wilde ik een selfie maken met de grafsteen. Maar ik keek vervolgens wel eerst drie keer goed rond of er niemand in de buurt was.

Lees verder
Klein gebaar grote troost

Een klein gebaar, grote troost…

Onze samenleving verhardt, lees ik overal. En denkende aan de misstanden momenteel in de wereld ben ik bang dat daar een waarheid in zit die ik liever niet zou zien. Onze wereld, onze maatschappij, ons leven… het kan soms zo overweldigend zijn, zo intens. In alle grootse dingen die er spelen, zijn het vaak de kleine gebaren die de meeste impact hebben, die de grootste troost bieden. Een van die liefdevolle gebaren is de ‘Pocket Hug’ – een kleine, tastbare herinnering aan liefde en genegenheid, een stukje troost dat je altijd bij je kunt dragen.

Lees verder
Blog: Troost brengen in december

Troost brengen in december

De decembermaand is vaak gevuld met lichtjes, versieringen en feestvreugde. Maar voor velen van ons kan deze tijd van het jaar ook een periode van gemis, eenzaamheid en verdriet zijn. Het missen van dierbaren die niet meer bij ons zijn, kan buitengewoon pijnlijk zijn, en soms is het moeilijk om troost te vinden. In deze blog wil ik met jullie delen hoe we troost en liefde kunnen brengen tijdens de moeilijke decembermaand, o.a. met behulp van lieve cadeautjes.

Lees verder
Blog-steun verandert alles

Steun verandert alles: probeer het zelf!

Stel je dit eens voor: je hebt een zware dag gehad, vol met uitdagingen en obstakels. Je voelt je moe, overweldigd en een beetje verloren. Maar dan verschijnt er een vriendin, iemand die begrijpt wat je doormaakt, en ze biedt een helpende hand aan. Plotseling verandert alles. Want dát gevoel van steun en begrip kan een keerpunt zijn, en dat is precies waar ik met je over wil hebben. Ik wil je uitnodigen om te ontdekken hoe een klein beetje steun bieden levens kan veranderen, en ik zal je laten zien waarom je het vooral nu zou moeten proberen.

Lees verder
Blog-Twee-grote-liefdes

Ik heb het geluk twee grote liefdes te mogen ontmoeten

De meesten van jullie weten wel dat ik in 2013 weduwe ben geworden. Mijn man Arno was toen al 8 jaar chronisch depressief met daarnaast nog een aantal andere diagnoses. Het was -dat mag duidelijk zijn- een ongelofelijk moeilijke tijd. Toch wist ik toen al dat ik niet alleen wilde blijven, wanneer de tijd rijp zou zijn wilde ik weer een partner, een maatje, iemand om lief en leed mee te delen. Relatiebureau B-loved vroeg me een blog voor hen te schrijven. Die kunnen jullie op hun pagina lezen, maar nu ook hier.

Lees verder
Blog - Kant en klare oplossing bij stress

De kant-en-klare oplossing bij te veel stress

Goeie titel wel! Daarmee heb ik je nieuwsgierigheid geprikkeld, want blijkbaar heb je meer stress dan je zou wensen.
Maar laat ik je meteen uit de droom helpen: er is geen kant-en-klare oplossing. Omdat wat jou helpt, iets anders is dan wat een ander helpt. Omdat je uniek bent en one of a kind. Maar dat betekent niet dat er geen oplossingen zijn, er is alleen geen quick fix. Er is geen pilletje of zalfje wat jou van je stress afhelpt. Maar ik heb wel een paar tips die je de goede richting in kunnen helpen.

Lees verder
Helen nadat je gekwetst bent

Helen nadat je gekwetst bent

Gekwetst worden is ontzettend persoonlijk. Wat jou raakt en pijn doet, kan een anders misschien makkelijk naast zich neerleggen. En andersom natuurlijk net zo, soms is iemand in jouw omgeving gekwetst door iets waar jij niet zoveel moeite mee zou hebben.
Gekwetst worden heeft vaak vooral te maken met de pijnlijke en gevoelige plekjes in jou. De ervaringen en gedachten die je eerder hebt gehad.

Lees verder

troostcadeautjes

Wanneer iemand in je omgeving het moeilijk heeft, wil je vaak graag iets voor diegene doen, maar wat moet je zeggen, wat kun je zeggen? Meestal hebben mensen op zo’n moment geen behoefte aan goedbedoeld advies en praktische tips.

Wel aan een beetje vriendelijkheid en aandacht. Dat kan een berichtje zijn, een luisterend oor maar ook… een troostcadeautje. Een aardigheidje dat zegt: Ik weet dat je het moeilijk hebt en ik ben er voor je. Ik vergeet je niet, je bent in mijn gedachten.  

Verzenden

* Bestellen kan vanaf € 7,50
* Verzenden binnen 2 werkdagen

Nederland

Brievenbuspakketje € 5,25
Overige pakketjes € 7,50

België

Alle pakketjes € 9,50

SERVICE & CONTACT

Troostcadeautjes

Nathalie Thielen
Kvk 37103480
[email protected]

Betalen

Nederland

iDeal

België

Bancontact

Is je betaling niet gelukt?
Stuur me even een mailtje!

Gastenboek

  • Ineke 1 juni 2024
    Website met veel mooie cadeautjes. Snel in huis en met...
  • Ria 28 mei 2024
    Lieve Nathalie, Het pakketje ontvangen en wat ontzettend mooi ingepakt!...
  • Ellis 11 mei 2024
    Dank je wel Nathalie voor dit met zorg en prachtige...

©2020 ontwerp en techniek door 12design.nl

Add to cart